Om mig

Om mig


Jeg hedder Katrine Olstad Larsen, uddannet lægeeksamineret fodplejer, hos Odense fodplejeskole. Jeg har taget eksamen i Anatomi og Fysiologi og Sygdomslære. Ud over det, en teoretisk – en praktisk og er blevet eksamineret af en læge.

Uddannelsen hos Odense Fodplejeskole er godkendt af brancheorganisationen SADF ( sammenslutningen af danske fodplejere ). SADF er dit kvalitetsstempel for fodpleje af høj kvalitet, foretaget er en professionel fodplejer. SADF er jeg selvfølgelig medlem af.

Jeg har arbejdet i service branchen i mange år, elsker at møde nye mennesker og være serviceminded. En af grundene til at jeg valgte netop dette fag er, at jeg fortsat kan have kontakt med mennesker, være serviceminded og netop bruge det som jeg brænder for, at bruge min faglighed. Jeg ønsker at give dig en god oplevelse i trygge gode rammer, samt behandling af høj kvalitet.

Jeg bor i Stige med min mand og børn. Her ligger min klinik også, så derfor er jeg fleksibel med åbningstider. Jeg kan behandle dig når du har fri, så send mig gerne en besked om hvornår det passer dig at få en behandling. Så finder vi ud af det.

Jeg har sat god tid af til dig, så du kan nyde din behandling. Her er det dig som er i fokus. Klinikken er lys, lækker og rart at være. Du får altid et smil fra mig, en kop kaffe, te eller hvad du kunne tænke dig.

Håber at se dig her i Klinik Hallux.


Se vores udvalg af behandlinger

Kontakt

Klinik Hallux

v. Katrine Olstad Larsen

Stigevej 258, 5270 Odense N

Tlf.: 21724496

CVR 41808527

Åbningstider

Åbningstider efter aftale

Følg os

Copyright © All Rights Reserved.